Kursisterne udtaler

Jeg har spurgt mine fantastiske elever om de ville give mig noget feedback. Herunder kan du læse hvad kursisterne skriver. Det betyder meget at få feedback, det hjælper mig med at blive skarpere og finpudse undervisningen. Tak for det !

“Pia Brix-Thomsen har både undervist og superviseret mig flere gange. Selvom jeg er uddannet tegner & grafiker og har arbejdet med billeder i mange år, har jeg ind imellem brug for at lære mere og få skub i de rigtige retninger.
Pia er enormt lydhør. Hun ser og lytter – og så kommer alle ordene. Hun er super god til at formulere sig og øser af sin viden og erfaring – og hun rammer plet. Der er masser af humor og lidt provokation i hendes feedback, men hun har respekt for mig som menneske og øje for netop min kunstneriske proces. Hun ved meget, sanser med stor intuition og kan se, hvad jeg har brug for. Når jeg har fået kritik og kærlige skub af Pia, kribler det i mig efter at arbejde videre, fordi hun er så inspirerende, energisk og fuld af godt humør. Hun smitter mig ganske enkelt med sin glæde, energi og professionalisme.
Jeg vil give Pia alle mine varmeste anbefalinger – brug hende!”
Margrethe Kruse Ellegaard

“Jeg træder ind i Pias univers og stempler samtidig ud af hverdagens pligter fyldt med dosmersedler og dårlig samvittighed. Jeg føler mig så klar til at skabe et eller andet helt fantastisk. Og selv om det fantastiske kun kan blive lige så fantastisk som mine evner rækker, så formår Pia at prikke til det håndværksmæssige uden at ødelægge det impulsive, og dermed forbliver jeg i forestillingen om, at det, jeg skaber netop er unikt. Pia skubber mig udfordrende et skridt videre i at anskue min egen proces og de muligheder, der ligger i maleriet. Hun fortæller hudløst ærligt, hvis en farveklat ikke holder. Jeg har deltaget i flere kurser hos Pia. Hvert eneste kursus har givet mig en rig oplevelse på mig selv som hobbymaler og som iagttager, og jeg har oplevet at være i flow, glemt tid og sted. Jeg er fuldstændig vild med hendes kurser i maleri, og min familie ved nok, hvad de kan give mig i gave, når jeg fylder år. Tilskud til Pias kurser, plejer jeg at sige.”
Anette Korsbek Stentoft

”Jeg har været på sommerkursus i 2012 & 2013 hos Pia, samt et endagskursus i micro maleri. Det har været hårdt arbejde men samtidig nogle fantastiske oplevelser, som jeg ser tilbage på med glæde. Pia er en dygtig underviser som formår, at give sin viden og store erfaring videre til kursisterne. Hun stiller store krav til deltagerne og skubber gerne en ud over kanten, men samtidig er hun der også til at, gribe en igen.J. Jeg synes jeg har fået beriget mit billedsprog ved at deltage på Pias kurser. Som person er hun jo også fuld af energi og har meget humor, som tilfører værkstedet noget positiv energi. Jeg kan varmt anbefale hende, hvis du trænger til, at komme videre i dit maleri”
Mona Nygård Hansen.

“Jeg var på kursus hos Pia maj 2012, Modul I
Jeg fik en oplevelse – både på grund af Pia, men også de andre de andre kursusdeltagere som kommer hos Pia. Sikke humørbomber, Pia sætter i gang med et smittende humør, hun er skarp på den gode måde, guider dig – men lader dig også fordybe dig, lave “fejl”, så der er noget at vende/snakke om – det er rigtig godt.
Jeg fik som sagt en fantastisk oplevelse, trods det at jeg ikke er abstrakt kunstner – og bliver det aldrig (det lærte jeg med sikkerhed), uanset tager man jo altid noget med hjem, man lærer noget om sig selv hver gang man bliver udfordret, og dette var en udfordring. Pia, det var en af de gode, og TAK for det.”
Jette Reinert.

“Jeg har deltaget på flere forskellige kurser hos Pia, som alle har været super inspirerende og lærerige. Senest har jeg været på et tegne kursus, som var en kæmpe udfordring for mig, fordi jeg ikke kan tegne 🙂 Tegnekurset var en øjenåbner og jeg fik de redskaber og hjælp til at vende min egen tegneopfattelse. Jeg har også været så heldig at deltage på et sommerkursus, ren lise for sjælen, det er vildt dejligt og en lærende proces at male en hel uge og bruge de mange teknikker og tips.”
Birthe Asmussen, Virksomhedskonsulent

“Jeg har med stor glæde og udbytte deltaget i et 5 gange 3 timers kursus i klassisk tegning, og kan kun anbefale det til andre med lyst til at tegne, hvad enten man er begynder eller øvet, for Pia er super god til at vejlede hver enkelt, på det stadie man er. Undervisningen er meget inspirerende, uhøjtidelig og med den livsbekræftende vitalitet, som Pia udstråler.
Hilsen fra en glad seer og lidt øvet tegner.”
Birte Ladegaard.

One comment

  1. Pingback: Undervisnings forløb efteråret 2022 | Pia Brix-Thomsen

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: