Akvarelkurser forår 2018

Jeg elsker at male akvarel. For 5-6 år siden begyndte jeg virkelig at dykke ned i akvarellens forunderlige verden. Selvom jeg har arbejdet med farver på lærred i over 30 år og ind imellem har leget lidt med akvarel, så erfarede jeg ret hurtigt, at hvis jeg virkelig skulle kunne mestre akvarel teknikken så måtte jeg lægge min akryl maleteknik fra mig og starte forefra.
For en lys freak som jeg, har det været magisk at undersøge og opleve hvordan lyset fremkaldes i en flydende bevægelse mellem vand og pigment. Ind imellem når balancen mellem at styre og give slip går op i en nærmest zen agtig højere enhed og værket bare lykkes, så har jeg i momenter følelsen af at være en slags alkymist og selvom det er kort varigt, er det en ganske berusende følelse:-). At arbejde med akvarel har desuden givet fornyet inspiration til mit arbejde med akrylmalerier.

Jeg ville elske at inspirere andre til den samme begejstring for akvarel. Kunne du tænke dig at lære at male
akvarel så har jeg lavet to akvarel kurser i foråret 2018. Se link herunder:

akvarel kurser 2018

I September har jeg et kunstkursus i Italien hvor vi også skal arbejde med akvarel .m.m. Se link herunder:

kursus italien 2018 2
sider

Fra en dejlig eftermiddag i olivenlunden fordybet i tegning og akvarel

Reklamer