Kunstkursus i Italien september 2018

Kunstkursus i Italien. IAGTTAGELSE & FORDYBELSE. D.4. september – 11. september 2018

Et kursus for dig der gerne vil have en totaloplevelse med kunst, nærvær og fordybelse i det pittoreske miljø i og omkring bjerglandsbyen Gagliano Aterno. Med blyant, farver og akvarel skal vi indfange/sanse byens miljø, de smalle brostensbelagte gyder, den fabelagtige udsigt over dalen, de hundrede år gamle afskallede døre og de mange pittoreske views i landskabet i og omkring den lille by. I løbet af ugen arrangeres ture hvor vi tegner og maler på udvalgte destinationer. Deltagerne vil blive mødt og undervist individuelt. Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs, dagligt mellem kl. 9.00-13.00. Da undervisningen foregår om formiddagen (9-13) er der rigeligt tid til også at holde ferie og gå på oplevelse i området smukke natur. Kurset henvender sig til alle.
Se link herunder for mere info
Bemærk kun få ledige pladser!

Fra en dejlig eftermiddag i olivenlunden fordybet i tegning og akvarel

kursus italien 2018 2 sider

Ps. Jeg har også to weekendkurser i akvarel for begyndere i foråret 2018.Se link herunder:

Akvarelkurser 2018

Reklamer