Kursus kalender

Jeg får en del henvendelser angående kurser. Og tak for det :-).
Jeg kan bookes til undervisning både i Danmark og i udlandet.  Jeg underviser i: Croquis, tegning, akvarel, farvelære, portrætmaleri (acryl)og abstrakt landskabsmaleri. Jeg tilbyder også supervision (også på skype).

Jeg arrangerer få kurser selv primært i akvarel og tegning. Weekendkurserne i det abstrakte landskab udbydes af andre kursusudbydere både i Danmark og i udlandet. Et akvarel kursus i Andalusien er i støbeskeen planlagt til medio april 2020.

D.18.-25. april 2020. Akvarelkursus i Andalusien
Kursusudbyder: Den andalusiske højskole.

Akvarel maling med Pia Brix-Thomsen

D.29 februar-1.marts 2020 i Vejle. Akvarelkursus I
Akvarelkurser 2020

D.4.-5. april 2020.Akvarelkursus II i Vejle
Akvarelkurser 2020

Ønsker du at booke mig til et kursus så kan du se herunder hvad jeg underviser i:

CROQUIS. For alle
croquis-event

DET ABSTRAKTE LANDSKAB. Masterclass
det-abstrakte-landskab-weekend-kursus

FARVELÆRE. For alle
insenstivt-farvelaere-kursus

PORTRÆTMALERI. For alle
portraet-malekursus-weekendkursus

SUPERVISION
supervision