Workshops/kurser

Jeg får en del henvendelser angående kurser. Og tak for det :-).
Jeg kan bookes til undervisning både i Danmark og i udlandet. 

Jeg har de seneste år reduceret min kursusvirksomhed til nogle få weekendkurser om året, og har derfor opsagt mine kursus lokaler. Hvilket betyder at det ikke længere er mig der arrangerer weekendkurserne i akrylmaleri og at de udbydes forskellige steder i Danmark og nogle også i udlandet. Henvendelser og tilmelding til disse kurser foregår direkte til udbyderne. På denne side nederst kan du se en kalender for kommende weekendworkshop og et link til kursus udbyder.

Men I løbet af 2018 afholder jeg dog selv kursusforløb i tegning og akvarel  i Vejle med udgangspunkt i de klassiske tegne og farve discipliner. Det ene bliver et tegne forløb for begyndere . Og det andet 2 weekender med akvarel for begyndere (20 timer i alt). Alle kan deltage!
Og derudover bliver der også et kursus i sensommeren i Italien 2018. Se link i kalenderen herunder.

😊Hvis du er interesseret i at deltage i et eller begge forløb kan du skrive til mig: piabrixart@gmail.com.

Ønsker du/I at booke mig til kurser så er her et lille udbud af hvad jeg tilbyder. Kurserne herunder er vejledende og kan skræddersyes efter aftale.
Jeg har undervist i flere lande bl.a. i Norge, Italien og Grækenland.
Som noget nyt tilbyder jeg også supervision via Skype. Se link herunder.

For priser kontakt mig på telefon +45 26218681

CROQUIS. Alle kan deltage

croquis-event

DET ABSTRAKTE LANDSKAB. Masterclass. For øvede

Det abstrakte landskab. Masterclass I ^0 II

FARVELÆRE. Alle kan deltage.

Intensivt-farvelaere-kursus

PORTRÆTMALERI. Alle kan deltage.

portraet-malekursus-weekendkursus

SUPERVISION

Supervision 2017

KALENDER:

D. 28.-29. oktober 2017. Det abstrakte landskab. Kursus udbyder: Kreative Fuldt booket!!http://www.kreativekurssandefjord.com/


 D. 24.-25. februar 2018. Det abstrakte landskab. Kursus udbyder: http://www.mettelorentzen.dk Fuldt Booket!!

D.24.-25. marts 2018. weekendkursus i akvarel. For begyndere. Vejle
Akvarelkurser 2018

D. 21.-22. april 2018. Det abstrakte landskab. Kursus udbyder: Kreativ kurs Sandefjord, Norge.http://www.kreativekurssandefjord.com/

D.14.-15. april 2018. Weekendkursus i akvarel for let øvede. Vejle
Akvarelkurser 2018

D. 4.-11- september 2018. Kunstkursus i Italien.
kursus italien 2018 2 sider

Reklamer