Akvarel udstilling i Aabenraa Kunsthandel

For 4 år siden begyndte jeg for alvor at arbejde seriøst med akvarel. Hvilket vil sige; stort set hver dag. Jeg har arbejdet med akvarel før, men primært på mine rejser hvor jeg har lavet rejse dagbøger med akvarel. Jeg synes det er en ganske glimrende måde at iagttage og fordybe sig på, når man rejser.

Papir, pigment og vand kan sammen skabe de fineste værker. Akvarellens skrøbelighed inspirerer mig helt vildt. Som udøver kræver det et intenst nærmest zenagtigt nærvær for at få akvarellen til at lykkes. Men først må man øve sig hver dag og i lang tid. I løbet af 2016 tog det for alvor fart. Et studie ophold i malerhuset Sønder Ho sammen med min gode kollega og ven Lisbeth Ellinor kickstartede en serie landskabs akvareller, hvoraf et udvalg nu udstilles i Aabenraa Kunsthandel i maj måned 2017. Jeg udstiller med ca. 18 akvareller samt et enkelt stort acryl maleri, i hvilken man i øvrigt tydeligt kan se hvordan mit arbejde med akvarel også smitter af i akrylmaleriet både i teknik og udtryk

Det er første gang akvarellerne udstilles offentligt.

Der er fernisering d.6. maj kl. 11, hvor jeg selv vil være til stede. Alle er velkomne!

Udstillingen varer indtil d. 24. Maj

For mere info se web og plakat herunder:

Aabenraa Kunsthandel

Majplakat

Reklamer