Tilbagemelding fra deltager på portrætkurset

Sådan tilbagemelder en af kursisterne fra portræt malekurset i juni.

Hej Pia. Mange tak for et fantastisk portræt kursus. Jeg føler virkelig jeg har fået noget med hjem. Jeg har lært en ny teknik og er helt høj over at se udviklingen i mine malerier. Din altid saglige og alligevel ligefremme kritik er total inspirerende og det at man kan høre hvad du giver af fif til de øvrige deltagere, gør at man for 8 gange så meget med hjem. Din undervisning gør at jeg tør give los og bare male om, acceptere at der skal øvelse til, og at man ikke altid har resultatet i første hug, at man måske er nødt til at male motivet 30 gange og at man altid kan male om hvis ikke det lykkedes. Jeg mangler nu kun at give slip på øjn omgivelserne J men det kommer vel på et andet kursus hos dig, når jeg maler en jeg ikke kender.

Dine lokaler er virkelig gode kursusforhold og det at der max er 8 – 10 deltagere gør at man føler sig tryg og stemningen er god, samt at man er sikker på at du når om til mig flere gange i løbet af forløbet, ligesom når jeg har behov for din hjælp.

Mange tak Pia, vi ses helt bestemt snart igen.
20140618-084622-31582641.jpg